VAN DE DE TROEPstad NANCHENG VAN ZHANG JIA DE MACHINESco., LTD

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAutowater het Vullen Machine

Sodawater Vullende Machine het Blazen het Vullende Afdekken Combiblock

Certificaat
De beste kwaliteit, de beste naverkoopdienst, u is het beste team! Peter, zijn wij voor altijd vrienden.

—— M. m-buraihi

De productielijn die, de mededeling van de naverkoopdienst, ons bedrijf is zeer tevreden met de samenwerking zeer snel regelmatig lopen.

—— Daniel Carrizo

Ik ben online Chatten Nu

Sodawater Vullende Machine het Blazen het Vullende Afdekken Combiblock

Grote Afbeelding :  Sodawater Vullende Machine het Blazen het Vullende Afdekken Combiblock

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: NC
Certificering: CE/ISO
Modelnummer: BXGF

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD +90000 + UNIT
Verpakking Details: Uitgevoerd Houten Geval
Levertijd: 45 werkdagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 10 +UNIT + Maand
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: SUS304 Capaciteit: 2000BPH macht: 4.6kw Gewicht: 2500kg Gedreven Type: elektrisch Controle: PLC+Touch het Scherm Voorwaarde: Nieuwe kleur: Op maat Type: Ernst het vullen Hoog licht:

small scale filling machine

,

3 in 1 filling machine

Productomschrijving
 

 

Deze automatische water het vullen machine is ideaal materiaal om gebotteld drinkwater, alcoholische drank en andere niet-gasvloeistof te produceren. Deze Machine kan op allerlei plastic producten zoals HUISDIER, PE worden toegepast. De flessengrootte varieert van 250ml-2000ml ondertussen weinig omschakeling voor differen flessenvolumes nodig is. De machine wordt gebouwd door uitstekend roestvrij staal met hoge anticorrosieve norm. Het machineontwerp volgt technisch Duitsland en Italië. Vergeleken met de traditionele machine, is onze machines van hoge verwerkingsprecisie en stabielere verrichting. Deze reeks van vullende machinecapaciteit varieert van 3000BPH aan 32000BPH.

 

Onze water het vullen machine kenmerkt laag waterelektriciteitsverbruik, klein ruimteberoep evenals gemakkelijke verrichting. Tegelijkertijd verbetert het de gezondheidseisen en vereenvoudigt het onderhoud. Het kan volkomen de functie van automatische was voltooien, die vullen en het afdekken, die is geweest aproved door onze cliënten zoals technisch gerijpt en kwaliteitsproduct.

 

 

 

 

 

Het werk proces
 
1. Voorvormen feed-in en het decoderen

Het keurt de gerijpte wereldwijd-gestandaardiseerde manier van voorvormen feed-in en het decoderen goed, waarin de voorvormen door voorvormenlift gaan en om overgebracht voor te vormen unscrambler. Binnen het voorvormen unscrambler, worden de voorvormen automatisch gesorteerd en door twee geneigde draaiende cilinders met zelfde snelheid geleverd, en de resterende zullen door sterwiel worden geplukt en zullen teruggestuurd worden naar voorvormenvultrechter. Het gehele proces van voorvormen die is volledig automatisch en heeft hoog rendement zonder voorvormenkrassen decoderen.

2. Verwarmer
Het keurt de gerijpte wereldwijd-gestandaardiseerde manier van voorvormen feed-in en het decoderen goed, waarin de voorvormen door voorvormenlift gaan en om overgebracht voor te vormen unscrambler. Binnen het voorvormen unscrambler, worden de voorvormen automatisch gesorteerd en door twee geneigde draaiende cilinders met zelfde snelheid geleverd, en de resterende zullen door sterwiel worden geplukt en zullen teruggestuurd worden naar voorvormenvultrechter. Het gehele proces van voorvormen die is volledig automatisch en heeft hoog rendement zonder voorvormenkrassen decoderen.
3. Blazende eenheid

De speciale manipulator levert verwarmde voorvormen aan vormen langs bepaalde nokkenkromme. Na rek pre-slag, zal het voorvormen aan flessen worden geblazen door hoge druk samengeperste lucht te verbinden. De speciale manipulator verstuurt de gebeëindigde fles langs bepaalde nokkenkromme.

4. Vullende eenheid

De slag-gemaakte flessen worden vervoerd aan vuller via starwheel. Na het ingaan van vuller, wordt de fles gehouden door tang van het opheffen van cilinder en realiseert op en neer onder effect van nok.
De vuller keurt ernst het vullen manier goed. De flessenmond neemt tot open het vullen kleppen toe en begint te vullen. Terwijl het product stijgt en het gat van de luchtterugkeer stopt, zal het vullen worden gebeëindigd. Na het vullen, beweegt de flessenmond en verlaat neer de het vullen klep.

5. Het afdekken eenheid

De flessen gaan capsuleermachine via overgang in starwheel. Het anti-rotation mes van capsuleermachine blokkeert flessenhals om flessenverticaal te houden en omwenteling te verhinderen. Het afdekken de hoofden houden revolutie en doen omwenteling. Onder effect van nok, de actie van het grijpen GLB, koker GLB, het schroeven GLB en het lossen van GLB om de gehele het afdekken cursus te beëindigen. De gebeëindigde flessen worden vervoerd via fles-uit starwheel op fles-uit transportband, en uit combiblock dan verzonden. De gehele machine keurt console verzegelende vensters goed, mooi en fatsoenlijk.

Model voor water Bottellijn
 
Nr. Model Capaciteit Opmerking
1 8-24-8 12000bph  
2 12-32-10 18000bph  
3 16-40-15 24000bph  
4 20-60-18 36000bph  
 
Waarom Sunswell blazen-filling-Afdekkend Combiblock kies
 
1) Het speciale ontworpen secundaire blazende systeem controleert in time drukkromme van het proces van de flessenrek in elke holte om nauwkeurige en geschikte parameters voor technische aanpassing te verstrekken, die geschikter is voor exploitanten om technische parameters aan te passen.
2) Keur de technologie van de manipulatoroverdracht dat goed het nokkenmechanisme nauwkeurige controle heeft. Vang en verzend voorvormen bij hoge snelheid en de kwaliteit is betrouwbaar. Nemend voorvormen, verzendend voorvormen, nemend fles en verzendend de actie van de flessengelijke van het openen en sluitend vorm om ervoor te zorgen dat het bewegingsproces nauwkeurige en hoge efficiënt is. Het nemen van voorvormen, het verzenden van voorvormen, het nemen van fles en het rangschikken van fles worden gebeëindigd automatisch door manipulator, die middenverontreiniging vermijden.

3) Het nokkenmechanisme controleert precies het openen en het sluiten van vormkader. Het speciale vorm sluiten en het onder druk zetten systeem en de eenvoudige en vaste structuur van het vormkader kunnen de het blazen parameters van elke holte onafhankelijk controleren. De goede functie van de defectdiagnose en de speciale blazende structuur verzekeren de het verzegelen betrouwbaarheid onder diverse druk. De het blazen druk kan worden aangepast.

4) Van het de controle precies voorvormen van de rekstaaf de asrek. De eerste slag en de tweede verticaal van het voorvormen van de slagcontrole rekken zich uit. Door nauwkeurige aanpassing van de eerste en tweede slag, kan de ideale distributie van de dikte van de flessenmuur worden bereikt.

5) Breek conventioneel ontwerp en keur structuur van coaxiale roterende ring met kleine cubage goed en lichtgewicht. Keur twee diepe groefkogellagers goed om twee einden te bevestigen om buitenkoker en kern concentrische assen te maken, om ervoor te zorgen dat de roterende verzegelende ring niet gemakkelijk om is worden beschadigd. Tegelijkertijd, verhoog één water achterkanaal om het lekkagewater in Gore te maken terug stromen omcirkelen die langs pijp ervoor zorgen, dat de waterverdeler geen lekkage zal hebben.

Contactgegevens
ZHANGJIAGANG CITY NANCHENG MACHINERY CO.,LTD

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!