VAN DE DE TROEPstad NANCHENG VAN ZHANG JIA DE MACHINESco., LTD

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productencip schoonmakend systeem

Roestvrij staalcip Systeem in Voedselindustrie, Industrieel Automatisch CIP-Systeem

Certificaat
De beste kwaliteit, de beste naverkoopdienst, u is het beste team! Peter, zijn wij voor altijd vrienden.

—— M. m-buraihi

De productielijn die, de mededeling van de naverkoopdienst, ons bedrijf is zeer tevreden met de samenwerking zeer snel regelmatig lopen.

—— Daniel Carrizo

Ik ben online Chatten Nu

Roestvrij staalcip Systeem in Voedselindustrie, Industrieel Automatisch CIP-Systeem

Grote Afbeelding :  Roestvrij staalcip Systeem in Voedselindustrie, Industrieel Automatisch CIP-Systeem

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: NC
Certificering: CE/ISO
Modelnummer: 1000

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD +11000 + UNIT
Verpakking Details: Uitgevoerd Houten Geval
Levertijd: 30 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, D/P
Levering vermogen: 30 + EENHEID + JAAR
Gedetailleerde productomschrijving
Maat: 3000*1400*2000mm macht: 5KW
Oppervlakteafwerking: Spiegel/vlek Gewicht: 900KG
Verwerking: recycling Materiaal: SUS

1. systeemoverzicht
Het automatische buistype sterilisatiesysteem met ultrahoge temperatuur (UHT) voor automatische controlesysteem, geeft volledig aandacht aan het effect van externe factoren op sterilisatietemperatuur, hoge precisieproducten/de controle van de watertemperatuur, verzekert de materiaalverrichting en verwerkt indicatoren, materiële kwaliteit en lage zure producten voor geen gevaar van om het even wat die verkeerd gaan; de vullende procesvereisten, het systeem is pre uitgerust met een gesloten systeem van de warm watersterilisatie, sterilisatie en efficiënt en betrouwbaar, en het efficiënte gebruik van hitte, zal aan laag energieverbruik dalen. Tegelijkertijd; intelligente PLC controle, zonder hand complexe verrichting en controle; CIP-het systeemontwerp en de productie, voldoen aan de schoonmakende productiemateriaal en sterilisatievereisten.
De automatische buistype producten van het UHT-sterilisatiesysteem in een volledig gesloten systeem voor onmiddellijke snelle het verwarmen en het koelen behandeling aan het aroma en voedingseffect is weinigen, en verhinderen verontreiniging twee producten. De producten van gesloten evenwichtige tankpomp, sterilisatie met ultrahoge temperatuur, na het koelen aan de vullende temperatuur, en kunnen direct aan om het even welke het vullen machine worden verbonden, vullend het werk. Het materiaal wordt gesteriliseerd en door te verwarmen verwarmd. Het warme water wordt gebruikt als middel, en de temperatuur van de afzet wordt aangepast. Het koelwater wordt gebruikt als middel, en de precisie van de temperatuurcontrole is hoog. Alle programma's kunnen volgens de daadwerkelijke procesvereisten vooraf worden geplaatst. Slechts worden de handinstructies gegeven op het touche screen, en het automatische buistype onmiddellijke sterilisatiesysteem met ultrahoge temperatuur kan overeenkomstige handelingen volgens de vooraf ingestelde procedures de één na de ander uitvoeren.
De belangrijke onderdelen van automatische buis typen gebruik het met ultrahoge temperatuur van het sterilisatiesysteem de wereldberoemde fabrikanten van professionele producten. ,
2. hoofdlijnen
(1) de belangrijkste toebehoren van het systeem van de temperatuurinspectie zijn sanitaire producten van het bedrijf van Denemarken TEMPRESS;
(2) de stroommeter selecteert Danfoss-de hygiënische producten van het bedrijf;
(3) de de stoompijpen en kleppen worden gemaakt van de producten van SPIRAX SARCO;
(4) het de controlecomponenten en touche screen keuren de producten van SIEMENS goed;
(5) PLC gebruikt de producten van SIEMENS;
(6) pneumatische componenten die SMC-producten gebruiken;
(7) de gehele reeks van UHT-sterilisatiesysteem keurt mens-machine interface en PLC gecentraliseerde controle goed, en is uitgerust met touch screen. Voor het touche screen, kan elke vertoningseenheid het kader tonen veroorzaken en bevestigen wanneer het voltooid en omgezet lopen is. Het is gemakkelijk te werken, en de exploitant kan de arbeidsvoorwaarden van het gehele systeem online beheersen en controleren. Het touche screen heeft systeemcontrole, de opsporing van het temperatuurpunt, ononderbroken krommevertoning, en kan naar een document registreertoestel (facultatieve delen) output, de online controle van de productkwaliteitscontrole en volgen het op lange termijn worden verzonden;
(8) het UHT-sterilisatiesysteem is aseptische configuratie, om onverwachte schommelingen van externe voorwaarden te verhinderen, die in verontreiniging twee van het product resulteren, en zo de stabiele verrichting van de gehele reeks te verzekeren van het vullen van productielijn.
3. automatische pijptype onmiddellijke de parametercontrole en aanpassing met ultrahoge temperatuur van het sterilisatiesysteem
(1) en de sterilisatie van de controletemperatuur: de sterilisatie van deze reeks van materiaal is geschikt want de sterilisatietemperatuur minder dan 137 is. De sterilisatietemperatuur kan volgens vereiste worden geplaatst. Het materiaal kan automatisch door PLC volgens de vastgestelde temperatuur worden gecontroleerd, en de overeenkomstige componenten worden automatisch aangepast zodat de sterilisatietemperatuur op het vastgestelde punt stabiel is en de controlenauwkeurigheid wordt gehandhaafd. Door intelligente controle, wordt het materiaal dat niet de temperatuur van sterilisatie kan bereiken automatisch afwisselend doorgegeven, waarbij de verontreiniging van het ongeschikte materiaal wordt vermeden aan de aseptische sectie van het materiaal, en overeenkomstig signaalalarm tegelijkertijd wordt verstrekt.
(2) los regelgeving en controletemperatuur: de lossingstemperatuur zou op een waaier van 65~92 gr.C. van toepassing moeten zijn. De afzettemperatuur kan volgens de vraag worden geplaatst. Het materiaal kan automatisch door PLC volgens de vastgestelde temperatuur worden gecontroleerd, en de overeenkomstige componenten worden automatisch aangepast zodat de afzettemperatuur op het vastgestelde punt stabiel is en de controlenauwkeurigheid hoog wordt gehouden.
(3) de verordening en de controle van UHT stromen: de waarden van de debietmeterindicator voor verwijzing, kunstmatige regelgeving van UHT-datatransportbesturingklep om aan de vereisten van de uitvoer te voldoen.

 

Contactgegevens
ZHANGJIAGANG CITY NANCHENG MACHINERY CO.,LTD

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!