VAN DE DE TROEPstad NANCHENG VAN ZHANG JIA DE MACHINESco., LTD

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

ZHANGJIAGANG CITY NANCHENG MACHINERY CO.,LTD

Certificaat
De beste kwaliteit, de beste naverkoopdienst, u is het beste team! Peter, zijn wij voor altijd vrienden.

—— M. m-buraihi

De productielijn die, de mededeling van de naverkoopdienst, ons bedrijf is zeer tevreden met de samenwerking zeer snel regelmatig lopen.

—— Daniel Carrizo

Ik ben online Chatten Nu

ZHANGJIAGANG CITY NANCHENG MACHINERY CO.,LTD

Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : NAN CHENG
Aantal werknemers : <300
Jaarlijkse omzet : 6 Million-8 Million
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 60% - 70%

Wij worden gevestigd in ZHANGJIAGANG-STAD dichtbij SHANGHAI met mooi landschap en geschikte vervoerstoegang. Wij hebben een professioneel buitenlandse handelsteam, heeft het team een professioneel buitenlandse handelstalent voor buitenlandse klanten om uitstekende de dienstervaring te verstrekken. Wij worden toegewijd aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden is altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en te verzekeren om alle klanten tevreden te stellen. Wij hebben Ce-certificaat verkregen. Behalve het verkopen goed in alle steden en provincies rond China, worden onze producten ook uitgevoerd naar cliënten in dergelijke landen en gebieden zoals Oost-Europa, Afrika, Oostelijk Azië, Zuid-Azige enz.
Elk jaar zullen wij de tentoonstelling, zoals Rusland, Maleisië, Doubai, Mexico, Venezuela, Saudi-Arabië en Algerije en enz. bijwonen, dat tijd wij altijd sommige lokale oude klanten bezoeken en wij zeker zijn dat wij de goede diensten voor u kunnen aanbieden.

Wij leveren de goede dienst, goede kwaliteit en goede prijs en wij zullen constante inspanningen leveren om klanten van tevreden producten en de dienst te voorzien.
Wij verstrekken een goede gebruikerservaring
Wij de dienst bieden van één jaar (12 maanden) naverkoop aan
Wij bieden 24 uur per dag de online contactdienst aan
Wij bieden vrije ontwerplay-out, flessenvorm, en etiketontwerp aan
Wij verstrekken sterke vervoer verpakking: houten kabinet verpakking

Als u om het even welke behoefte van drankmachines hebt, heet in contact met ons welkom. Hoop om kansen te hebben om met u samen te werken.

De Machinesco. van ZhangJiaGangnancheng, Ltd heeft meer dan 15 jaar van ervaring in buitenlandse handel, een professioneel buitenlandse handelsteam, heeft het team een professioneel buitenlandse handelstalent voor buitenlandse klanten om uitstekende de dienstervaring te verstrekken. Tegelijkertijd, heeft onze fabriek ook een kernteam, dat zich in machineontwerp, productie en onderhoud, een professionele ingenieur voor klanten specialiseert de professionele problemen aangaande de machine op te lossen. Is zulk een team, van boven tot onder convergentie, leveren elke inspanning om onze werk en diensten voor de klant te doen.

Wij verstrekken een goede gebruikerservaring

Wij de dienst bieden van één jaar (12 maanden) naverkoop aan

Wij bieden 24 uur per dag de online contactdienst aan

Wij bieden vrije ontwerplay-out, flessenvorm, en etiketontwerp aan

Wij verstrekken sterke vervoer verpakking: houten kabinet verpakking

 

Welkom klanten van over de hele wereld om onze fabriek te bezoeken

Wij hebben twee professionele teams, is één het Ministerie van Buitenlandse Handel, zijn er vele professionele buitenlandse handelstalenten, aan de klant een de goede buitenlandse handelsdiensten. De tweede is ons professioneel team van technisch personeel, heeft uitstekende ingenieurs, voor de klant om het probleem van professionele machines en de uitstekende naverkoopdienst op te lossen. De twee teams werkten en hadden goed meer dan 15 jaar van ervaring

 

Wij nemen gewoonlijk etc. deel aan de jaarlijkse machinetentoonstellingen, Handelstentoonstelling zoals de Handelstentoonstelling van Doubai, de Handelstentoonstelling van Egypte, en de Handelstentoonstelling van Jordanië. De Tentoonstelling van Shanghai, GuangZhou-Tentoonstelling etc.

Wij behandelden over de hele wereld heel wat klant van. Zij zijn niet alleen onze klanten maar ook onze vrienden.

Contactgegevens
ZHANGJIAGANG CITY NANCHENG MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Peter

Tel.: 86-512-58527150

Fax: 86-512-58650797

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!